Name the following

(1) The person who uses a computer.
Ans. User
(2) A unit of CPU where arithmetic and logical operations are done.
Ans. Arithmetical and Logic Unit
(3)   An exclusive set of keys for numbers and arithmetic operators.
Ans. Numeric key pad.
(4)   The output device looks like a TV screen.
Ans. Monitor.
4.Name any two.
(1) Storage device.
Ans. Hard disk and Compact Disk
(2) Input Devices.
Ans. Keyboard and Mouse.
(3) Output device.
Ans. Monitor and Printer
(4)Types of computer.

Ans. Laptop Computer, Desktop Computer.

No comments:

Post a Comment